Pages

Uiiiihhhhh ramainye anak!!!!!

''balik salu ye papa... nex time aizad nak kereta pulak..''


basikal baru dari papa utk Aizad.. papanye kesian aizad asyik pungut basikal pusaka abg nye saje.. x penah dapat basikal baru....


basikal BMX baru dari papa utk Aiman ..basikal yg ke 6 ye..!!!




walaupon ade 6 bijik basikal di umah, tetap nak kudakan basikal ank jiran ....pandai2 je buat pertukaran suke same suke...


kalau orang x tau, tengok basikal yg berderet depan umah tu mesti kate ''uiihhhhh ramainye anak minah ni....'' (aku buat sendiri ayat ni..). padehal anknye dua kerat saje...ini semua perangai pemurah kemain papanye, En khairul.. asik membeli basikal utk ank nye... setahun 2times.. kat umah tu basikal manual, roda 3, roda 2, motor automatic... semua ade...harus anaknye reach 12 tahun , dah penuh basikal kat garage umah...aku bleh let go basikal 2nd hand murah2... ade yg nak sewa pon boleh...:D hahahahah bisness bisnessss....

pas ni ape kate sedekah kat ibu mithali nih kete baru pulak...:D



1 comment:

Mommy Marissa said...

post satu unit beskal kat anak aku.. hehe..

..YUFOLOMI, IFOLOYU..