Pages

Pantai Puteri


Aku dok berlentok bagai.. si abg dok merayau kat belakang tuh!!


Sibulat Ibu ni x bape sihat lg..ade lg ciritnye tu sikit2 lg ..tapi nampak laut lupe diritu x sehat yek..


papa n Aizad

My Eldest...

The Bulats..:))

X merancang sebenarnye nak ke Pantai Puteri.. dan sebenarnye x tahu langsung Pantai Klebang dah x ado lg... lame gile aku x ke klebang.. siap query.. mane pegi pantai nih?.. rupenye.. melake ade plan nak buat ala2 gold coast kat situ.. habih pantai klebang dah di ratakan dgn pasir...dah jauh dah pantainye...

So terus ke pantai puteri dlm 20 km dari pantai klebang... sembang2 dgn en khairul sambil mnum ptg.. dgn ank2..sbnarnye aku plan nak gi umah kakak di saujana.. tapi terpakse jalan2 pusing2.. bile tuan umah tu x ado... sambil2 pusing2 tu tergerak nak ke pantai.. zasss ke klebang..

pantai puteri ni air nye bleh di maafkan lg.. compare dgn pantai klebang.. ramai je anak2 and mak pak yang mandi manda.. aizad siap dah nak bukak baju ajak mandi laut.. next time ye syg... kamu tu cirit... x pasal2 ade pulak yg sangka kan hasil pelaburan kamu tu rumpai laut pulak!!!

3 comments:

mamaD said...

ape rahsia cik farah?? makin memutih??? adakah anada dalam keputihan???hehhehhehe

Miss Rory said...

klu lepak mlm2 kt mlk/klebang gold coast mmg best.. nyaman jer.. lg best klu lepak dgn boypren.. huhuhu..

::Farahliza :: said...

mama; huhuhu kox nmpak ke aku tepek bedak sekilo..:)
rory; lepak la ko mlm2 hantu laut ikut balik umah baru tau... huuuhuhuhuh

..YUFOLOMI, IFOLOYU..