Pages

Mission Complete


Si demok ni dah berjaya dlm misi toilet training...pendek kata tak payah di trainingkan.. dia sendiri yang suruh bukak diapers bila mau poo n pee.. sendiri rimas... tak payah ibu susah2 nak alert je.. yang paling bagus berganda, tak pernah tercicir walau sekali... good job..

So, Ibu dengan girangnye.. menghapuskan budget bulanan utk diapers...

kalau bab SUSU tu kalau boleh biar continue sampai besar...biar sihat dan kuat.. Go Aizad...go..!!


3 comments:

Seri said...

bagus!! awek yg kat rumah tu ntah bile boleh toilet training..

mamaD said...

la...baru ke nok??awish dh setengah tahun pndai sndiri...tpi time nak berry msti suh pkaikan pampers...mlm pun still pakai even dia x suke...mamanye malas nak bgun mlm2....pernah ajau dia berry kat toilet bowl...xrrti dia...nagis2 smapai sakit kaki yelah...bnda alah tu xnak kuar...hahhahaha...last2 pakaikan pampers trus kuar..dasyattt.....

::Farahliza :: said...

mmg dasyat... aku yg malas nak ajr..last2 dia pandai sendiri selalu tgk abg dia kejap2 pee, bukak seluar... tu yg teringin x nak pakai diapers lg kot... senang skit kj ibu dia.

..YUFOLOMI, IFOLOYU..