Pages

Happy Bday My Lil Bear...

Hari ni 28.02.11 hari lahir ke tiga untuk anak bujang saya yg no 2 ye..Happy bday Aizad.. semoga murah rezeki, bijak pandai dan jadi anak yg baik. Aizad lahir dgn berat 3.6... heheheh besar tak?? tapi sekarang sudah 15.6 kg... proses nak melahirkan aizad jugak sama mudah mcm abang nye...Alhamdulillah tak menanggung sakit yang lama.. masuk labor room 12.45tgh, pukul 1.30 tgh dah besalin......motip cerite pasal beranak???? ngilu beb....

Abang n Adek


Tak rancang pon nak buat makan-makan ni.. sabtu mlm, ondaway back ambik papanya dari AKMAL .. bincang2 terus pegi beli barang untuk jamu kawan2 n famili esok nye... masak sikit2 je.. kawan2 yang tak dijemput jgn kecik hati yek.. Ade rezeki lagi nanti saye buat besar sikit kite mkn ramai2 yek..

kali ni papa K dah perangkut geng2 dia dari AKMAL... orang2 jauh semuanya.. dari serawak pon ade..


saya dapat bday present... awak ade???


ini belated bday papa dan advance bday saya... tapi saya x asbar nak potong kek dulu... papa leka berborak dgn kengkawan ..


BIL n Mokde..

kakak n ayah..


kakak n emak...macam pagi raya pulak...


pose dulu baru makan....


Jemput mkn nasi impit, kuah kacang, rendang ayam, sambal tumis ikan bilis, satay dan fruit milk cocktail..

Happy Birthday untuk kesayangan saya.. papa n aizad.. Aiman pon ibu sayang....:P

4 comments:

Seri said...

epi 3rd besday aizad!!.. wah, dh boleh kawen dh ni.. opss,,, dh sunat blum? hahaha..

::Farahliza :: said...

tq..untie seri..belum nunat yet lah untie... but early book can starts now... kikikikiki....

mamaD said...

hepi belated btrday aizad n papa K...moga pjang umur n murah rezeki...amin...

menu cam nak raye je....hahahhaha...tapibest gak mkan menu raye...lau x raye je baru leh makan kan??? good idea...pasni pun aku nak wat camtu r....tq 4 giving new idea...

::Farahliza :: said...

mama: name pon tekak melayu... ni je yg sedap.. :P

..YUFOLOMI, IFOLOYU..