Pages

Signature


Ade sedikit masalah yg membuat aku sedikit beremosi di blog wall.. I used to register with one of "online signature" and copy paste embade code nye dlm "setting" bhgn publish... tapi bila di delete codingnye..sbb xnak gune signature, image tu still ade di setiap footer entry... pening kepale dok memikir nak trace dari mane munculnye image ni...

Camano?? ade ke yang tau? korang kan master in blogging... :))

8 comments:

Mommy Marissa said...

makcik, sila ke layout-page elements-edit html.. nampak kat bwh yg tulis revert classic widget.. klik situ.. nti hilang rase nye.. tp klau ade iklan kat tgh post, dia akan hilang.. kena wat balik semula klau nak iklan tu ade balik semula.. tp aku suggest ko setting balik layout template ke classic template yg blog bg nih.. senang sket nak edit ape2.. klau layout yg mcm2 gini, mmg sakit jiwa.. itu je.. ade soklan lagi?

Mommy Marissa said...

makcik.. silap info.. layout-edit html.. klik revert widget templates to default.. hehe..

::Farahliza :: said...

x berjaye lah nun,...ado jgk...dogil betul

Mommy Marissa said...

farah.. try lak pegi settings-formatting.. tgk box post template tu ade ape2 coding tak? klau ade, delete n save.. tgk camne.. dlu aku ade gak signature.. paste kat dlm box post template tu.. bile tak nak dh, delete (box tu jd kosong) n save je.. klau tak jadi gak, ko kena tya ceera la gamaknye..

::Farahliza :: said...

:((

::Farahliza :: said...

:))

mamaD said...

kes ko ni same ngn aku...x reti tpi nak try plak...cian ko..aku nak tolong pun aku mmg x reti...hehehehe

::Farahliza :: said...

dah ok dah... sampai aku dah tukar theme.. still ade lg mende tu.. aku biar jek.. jnji template mak cantikss.. cantikk x??? :P

..YUFOLOMI, IFOLOYU..