Pages

My Heily N Berry



Ahli baru dalam famili.... aku sejak azalinye mmg bukan penggemar kucing... org kate jgn kate x suke pade satu2 bende kalau x suke... nnti kite akn suke akhirnye... nilah dia.. tibe2 nak jadik penyayang ok...tibe2 nak sayang binatang pulak dah... penyakit dah datang...

Entah kenape balik dari kj, berbual dgn jiran aku Nor,... perhatikan ank2 kucing dia.. main lari sane sini aku jadik berkenan pulak..... terus hantar proposal.... nasib baik lulus uolsss... bank bergerak mak mmg bagus... pantang dengar proposal pasti ade pulangan... dgn pantas cop approve keluar... hehehehhe..

Selain dari nak bagi ank2 syg kat haiwan, ank2 mak kan dua2 jantan..asik tengok dia bergusti sane sini baiklah bagi dia ngadap kucing pulak biar lembut sikit hati tu... harap2 gitulah....

yg warna brown tu, Berry... female ye.. jenis Birman.. aku letak name berry sebab hobi dia adalah memberak saje... Heily baru popoo sekali dia dah 5 kali... so aku bubuh name dia berry lebih afdal...Heily adalah male.. jenis Half flat face Parsian.. kalu nak yg lagi flat face... mau bankrap bank bergerak mak... ni jela yg mampu... so dalam 5 bulan lagi aku akn bergelar nenek... heheheheh jgn ko mandul sudah le Berry...

Pengumuman.. sekarang sudah ade tag baru.... 'Cats' :P

6 comments:

Miss R said...

slmt menunaikn ibadah puase.. :)

mamaD said...

alahai...ade hobi baru lak ni...larat ke nak jaga ni nok??ngn anak laki 2 org lagi....

lau aku xsanggup dah..anak aku pun ramai..nasib aku x suke C.A.T.S....hahhaha

::Farahliza :: said...

selamat berpose mis rory....
mama: larat je.. x susah jage diorang.. makan x yah masak2, mandi seminggu sekali.. baik aku jage ank kucing je.. minggu ni bwk gi klinik ambik vacci... hheehehe

Miss R said...

biler tgok kecomelan dan kemanjaan kucing itu.. msti best kn..

hihihi.. jgn le sedih tgok juadah buke pose aku tuh, dh smlm mls.. belasah je pe yg ade..

blk krg leh la mkn best ckit, coz sgah bazar dlu..

yulannara said...

geram tol tgk bby baru ko 2 rase cm nk kidnap je bpe ko bli smua ni

::Farahliza :: said...

berani ko nak kidnap yulan!!! harge kucing cenggini haruslah aku pengsan bangun balik pengsan balik... lebih kurang cenggitu harge dia.. heheheh

..YUFOLOMI, IFOLOYU..