Pages

Ikea Sale ..





kami ke Ikea dek nuuunnn... maknusia cukup ramai hari sabtu kemarin....sebenarnye x tau ade sale.. main redah je.. 7 jul-31 jul.. last day kan.. tu yg ramai ya ampunn.. nasib baik pusing dua kali dah dapat parking..

dari plan nak sopping tudung...jadik sopping senduk kuali segala... kate suri rumah ye dak?? nak2 senduk cap ikea kiut miutt... berkenan kat kabinet dinding dapur.. tapi kitchen aku harus x muat...masuk kuman ku2 tu mau dua kali pusing2 dalam dapor aku pastu pengsan... siyes kecik ok.. kalu org saiz aku gini 3 org dok masak pon ...aku rimassss....... kene menambah keluasan kalu ade rezeki baru bleh ber kebinet dinding segala... so aku telan air liur je... sambil kebil2 bijik mate...

shopping bende kecik2 saje tu pon muat2 bonet je...hehehe time tgh q utk bayar tu.. tesempak pulak dgn nora danish yg kiut dan flawless, q jugak betul2 belakang aku.. dgn BF dia kot.. sgt tampan uollsss....panggil siap bersayang2....mmg secocok... nora danish kekal dgn imej manje2 gitu.... harus mak muntah di tempat kejadian...

dalam nak termuntah aku ade hati nak bergambar dgn si nora.. siap ckp kt en khai.. agak2 kalu ajk bergambar dia nak x?? x payah la.. kang dia x nak kan.. malu.... oklaaaaa... x payahhhhh....!!!

lari tajuk ok... aiman mmg sakan kat ikea...siap bungkus kemah igloo n train kayu... dah berkemah dalam umah pulakkkkkk!!



ni semua pengaruh iklan susu anmum assential okk!!!




last skali mkn2 di 1U... keriukk keriuuk dah perut masuk ikea pukul 1.30 keluar ikea 5.15.. mau x lapar tahap seminggu lapar ok!! pas mkn cin cauu ke bangi....

4 comments:

Puan Seri said...

cis, pusing2 kl tak bagitau.. siap singgah bangi lg..

Cery said...

hai salam kenal..saya dah follow awk..jom follow saya...jom tukar blog2 list skali ek...
.ada tips mendidik anak puasa kat blog saya.. ....by the way..IKEA best kan..heheheheh..sehari suntuk duk situ pun takpe..hehe

mamaD said...

2 lah dh dia...dh smpai KL xnk singgah umah aku kan?? mmg ko...sombong r....
IKEA...teringat aku meatball dia...perh...sedap...terliur dah i..1 day b4 pose nak g sana...mkn puas2....

Khemah tu aiman beli x??? aku 4 thun lps belikan girl...smpai skrang x bukak2 gara2..no space...lau dh bkak tu...mmg dorang x sepah umah dah...tpi mata aku kate...menyemak..so, aku suh papa bungkus balik...

::Farahliza :: said...

seri: hahahah jgn mara la... mak balik hari uols... singgah bangi tu umah mak sedare tgk baby dia newborn.. jgn mara ye.. raye nnti mak terjah umah ko..

ceri: ok i follow

mama: nak mkn kat ikea menangis tgk Q panjang gile.. aku bulan sombong satu hari x sempat round tu.. dahla aku nk gi sopping tudong pon x kesampaian... len kali ehh.. :))

..YUFOLOMI, IFOLOYU..