Pages

Why I Like It Longer

Aku sememangnye seorang penipu kalau x teringin at this new LG's phone kerana this 'LG New Chocolate BL40' is free from Nuffnang... tapi hanya 3 set sahaja ye.... so.. marilah berebutttttt...!!!! Baru sekejap En Khairul call .. sedih Express Music 5800 yang dibanggakan dah rosakkkk huhuhuh... bila coming call, tinggal vibrate shj... mane bunyi nye yang???? memang sedang elok aku berangan pon nak dapat kan 'LG New Chocolate BL40' ni... kalau dapat .. ia mmg milik mu En Khairul....maklumle.. bini dia x panjang macam model... so kalau dapat new gadget panjang dan slim ala ala model mau x suke??? bukan ke lelaki suke yang cantik ala2 model gini??....bini baru ala model x boleh ye....ini AMARAN!!!!

Mengapa 'Supermodel' ini HARUS dimiliki????
Kerana ini adalah next installment of LG’s Black Label series. It has a 4-inch multitouch-sensitive display with an aspect ratio of 21:9 panoramic display and scratch-proof glass surface. x payah nak meraung menangis bile phone ko terkene scratch. The sleek and slim body houses an aGPS and Wi-Fi receivers, while the interface is LG’s S-Class UI(3D) dan ianya finger friendly. Absolutely Awesome babe!!! Ia juga lengkap dgn 5.0 mega pixel camera... & fully touch screen.. x payah nak mengangkut digicam. kemane-mane...more interesting info kindly visit here..

Dan kalau korang nak tau.... org biase2 mcm kite pon boleh menggayakan rekaan designer tersohor kerana phone ini di datangkan dgn Twenty8Twelve’s limited-edition designer case designed by the fashionista and actress Sienna Miller and her designer sister Savanna. Hahahahaha walaupun x dapat menggayakan baju....dapat gayakan Twenty8Twelve’s limited-edition designer case sudah cukup terbaikkkkkkk....hehehe (aku pasan dapat...)

THE MOST IMPORTANT THING IS.... EN KHAIRUL WILL LOVE ME LONGER LA ..IF I GIVE HIM THIS PHONE...ngeeeeeee:))

lg

Top 3 most creative posts will win an LG Chocolate phone (BL40) worth RM2,199 each. -NUFFNANG

THAT'S WHY I LIKE IT LONGER

6 comments:

hamba said...

Salam...
singgah sini cari nuff..
nuff zzzz
saya dah follow...kalau tak keberatan follow lah saya..
thanks...klik nuff...
saya tau..
ape pun happy blogging...
enjoy your day..
wasalam,

Sumijelly said...

Why I Like It Longer..
hehehe..wah..sudah buat yek contest ini..
semoga mendapatla hadiah HP nie..
dh dpt leh la call En Khairul..hehehe

http://sumijelly.com

::Farahliza Bte Mohd Kasim:: said...

huhuhuhu malulah.. cuba2 je... nak jgk dpt hp free... :))

::Farahliza Bte Mohd Kasim:: said...

lupee.. thanks.. kak sumi...good luck to u too....:))

IBU HANI said...

Makcik, gud luck to u too. hehe.. why i like it longer? coz best... huhu

Rara said...

goodluckkkkkkk :DD

..YUFOLOMI, IFOLOYU..