Pages

Mari Mewarna - Hari Informasi Komuniti

 minggu lepas  ini budak tak tidor malam sbb 1st time nak join coloring contest... siap request pencil color baru kat papa dia... pegilah papa dia memanjat kedai Ah Soon memalam buta mencarik pensel kaler...

 Ibu baru ingat nak bangun lewat sikit... kalering kontes tu pulak  bantai pukol 8.00 pagi mula...taik mata pon tak abis keluar lg nak oooiiii....

 Kau tau , pepagi hari tu org semua dah siap ni nak pegi tempat contest tu tak jauh.. kat taman kitorang jekk ... tapi dah last menute,, dia kalut dok mencarik pensel kaler dia.. dalam keter, bawah keter bawah katil, dlm tong sampah, bawah singki.. dlm bag sekolah tok sah carilah mmg  tinggal kaler lame je...

 last2 jumpe pensel kaler dia cantikkk je dudok dalam plastik sekali dgn gegula dlm peti ais....
aku tak taulah petua ape yg dia pakai.. letak kaler dlm peti ais dgn harapan bleh menang agaknye.. hahaha

 aiman dgn kaler bekunye...

 hambik ko.. telinga oren.. gasak kolah aiman... aku dah puas menjerit jgn letak kaler oren.. dah tu  yg dia bekenan.. layan kan je..

 jumpe fariza... ex-classmate masa kat vert... camerawoman jabatan penerangan nih...dari 1998 tak jumpa...



 Aizad+Papa K


DAR.....

4 comments:

Miss R said...

aku last jmpe fariza ms siti bdk kelas aku kahwin.. wahh snang hati nmpak die yer..

::Farahliza :: said...

yelah... mengusung dslr ke sana sini...sng hati sunggoh...

mamaD said...

Kelakau lah ko ni nok...hehheehe...dah tu menang x?? siap simpan color dlm peti ais...hahahah....mane tau..lau itu rahsia kemenangan tapi xnak kongsi...hehehehehe...sweet lah aiman ni...:))

::Farahliza :: said...

tak mane menangnye dia.. dia abis kaler dulu.. pastu dia tanye apsal x menang.. dia ingatkan sape cepat dia menang...hahaha kelakar..

..YUFOLOMI, IFOLOYU..