Pages

1st Meeting Ibu bapa-Guru

Abg Aiman.. Rock You Ostrich!!


Papa K.. Di paksa lantik jadi pemeriksa kira kira tak bergaji...cadangan di tutup!!

me n Nor window's gossip partner...

lepas meeting ada cooking demo... sandwich making utk semua... tapi kan, kesian cikgu tu.. aku, nor n ade sorang makcik tu je yg beriya tgk dia masak... yg lain tak supportive langsung.. even dah menang award buat sandwich pon x kan nak biar cikgu tu msk sensorang... tak patot sunggoh... parents yg lain bz makan kat hall.. bleh gitu??

sandwich cikgu sgt setap... papa K bertambah tambah sebab bini dia belum msk lunch lagi.. adakah patot??...meeting kol 2 ptg... bini tersayang balik hafday kul 1 ... ate nye... mmg le tak sempat awok nak msk... mintak maap lah mengkeme ye..!!!

Acara makan sambil tumpahkan air sana sini bermula..... fengsan..
Kek Bday utk student dari Januari hingga April...Aiman pon termasuk skali in advance..

tu dia .. merangkak dah mcm jo-on nak tiup kek..
anak sapa lah ni...

Cikgu Herni.. melayan anak2 murid...

saya dapat stationaries...

Fasha ank Nor pon dapat skali....

Meeting kali ni ttg lantikan pengerusi dan ajk baru, membincangkan short dan long terms planning utk student.. facilities yg ada dan yg akn ditambah...

progress anak2 akan dibincangkan dlm 2nd meeting dlm bulan jun ...lepas ujian diadakan nanti...buat masa ni roughly, cikgu kata semuanya ok...dan cikgu2 janji setiap anak2 yang mmg tak ada masalah dan normal pasti akan pandai membaca menjelang usia 6 tahun... itu janji mereka... gittu.. semangat kan...tapi diorang minta parents utk guiding anak2 membaca jgk di rumah, kecuali kalau anak2 mmg ada masalah lembam atau lambat catch up... itu mungkin ada masalah sikit... risau jgk dgn aiman... sbb budak sorang ni.. tang games tu mmg terror... tang membaca... 10 saat je...kira paling lama lah tu "PENAT LAH BU.. ESOK LAH SAMBUNG.." bertuah kan!!

3 comments:

Seri said...

setapnye kek!!.. nak!!!

::Farahliza :: said...

ni yg aku tak sampai ati ni ... kalau org lain takpe.. ni mak yong yg mintak.. leleh plk air liuk ank nnti... :D

mamaD said...

same leh ngn anak aku....lau mmbca...paling lame 5 mnt..pastu xnak baca dah...mcm2 alsan dia bgi....sentap tul

..YUFOLOMI, IFOLOYU..