Pages

Kj Over Time

Malam tadi lepas hantar Papa K ke Melaka Central, mcm biase, Aiman akan berada dlm situasi syahdu.....rindu rinduan gitu... mmg every sunday eve adalah hari sedih mcm pasangan kekasih nak berpisah untuk aiman dan papa nye... ibunye rileks je..... dlm hati...(ooohhhhhh tidakkkk!!!!!! jgn tinggal daku.....) muahhahahahah itu propa....

On the way back kene ajak dia borak2 sambil layan movie...layan Pirate Caribbean  'At world's End'... dah bnyk kali ulang tayang dah movie tu aiman x penah kesahh pon... sbb aku mmg peminat Pirate Caribbean, layan 1000 kali pon gerenti x muntah... x sangka pulak kali ni dia melayan skali tgk PC ni... sampai aku dah nak masuk rumah dia x nak kuar dari kereta.. terpakse aku tarik cd tu layan kat dlm rumah pulak... sampai pukol doblas surirumah kene kj overtime.. melayan dia... x ngantuk2 siap suroh rewind sampai part yg dia suka... meleka sambil gentel baju busuk papa dia.. nasib baik bangun pagi tadi x susah...

Heheheh since Aiman dah syok melayan PC, maka mak dia pon x sabar2 nak tunggu 'On stranger Tides'... tapi sebenarnye nak tengok  Abg Johnny Depp  je... william turner????  errrkkkk x taste .....

2 comments:

aku mama chami said...

aku pun mmg jatuh cinta ngan jack sparrow..dia hensom kan..x jemu mata memandang

::Farahliza :: said...

heheh yelah... jack sparrow mmg pilihan ibu2...

..YUFOLOMI, IFOLOYU..