Pages

mummy with big tummy

Its been a long journey till now Im carrying an expected lil baby girl to deliver soon early next year...insyaAllah.. I pray for a good health and always be in bless of Allah.... 86 day to go.... stakat ni x prepare lg stuff utk bby , cuma aku jahitkan bntal, tilam kekabu dgn sarungnye sementara masih terlarat.. itupon perot termengah2 membongkok menggunting kain... ujung buln ni bru plan nk beli bju n kelengkapan yg lain.., barut pon aku tgh berkira2 nk buat ke nk beli... sbb kain putih lebih sarung bantal ade lebihan lg.tgk lah klu berkerajinan tinggi...
Pragnant kali ni, mencabar sikit.. x penah2 aku ade nausea teruk, aku merasa kali ni.x penah ade cyst, ade cyst plk kali ni .. fortunately da hilang, alhamdulillah, x penah ade fibroid di breast, ujud jgk kali ni tapi dah dibuang masa 5minggu pragnant...skrang dah masuk 7 bln pragnant, dgn fibroid di bawah rahim..stakat ni x alamisakit yg memudaratkan.. cuma preassure disitu lebih sikit ..jadinye, kekerapan kunjungan ke toilet tu adalah sdikit melampau...  tapi x pe.. itu bukan masalah besar...
Untuk meeting next week dgn genae, insyaallah akn tahu tarikh ceaser.. yes!! Kali ni ikot tingkap ko nakk... merasa lah aku... tapi dlm hati risau skit. Both abgnye lahir cara normal. Harap kali ni semua selamat... doakan saya dan baby sentiasa di dalam lindunganNya... ameen...

video
Vedeo bby masa 5 bulan ...



Set tilam dah siap.. cost nye kekabu 2kg RM46 (ade lebih lg dlm stgh kg) , kain 8m x RM3 skali dgn sarung kekabu = RM 74 mcm tu.. sgt jimat.. klu beli 1 set aku survey dlm RM 150 mcm tu... sgt berbaloi jahit sendiri... penat skitla.




1 comment:

khairul said...

Semoga ibu n baby selamat papa doakan...insyaAllah

..YUFOLOMI, IFOLOYU..