Pages

Terima Kasih Suami



Syukur... masih bernafas  lg...masih dgn kehidupan sediakala.. syukur masih dikurni rezeki hasil usaha sendiri...dikurnia kehidupan yg sempurna walaupun sederhana...syukur usia menganjak 29... semoga aku lebih tabah, lebih sabar, lebih berusaha untuk diri sendiri, suami dan anak2 tersayang...Selamat hari jadi utk diri sendiri.... terima kasih papa, sponsor kek utk ibu walau pon papa tak balik...sob sobb.. terima kasih kak syah, pandai sungguh akak bersubahat dgn papa K, terimakasih koir kitchen, kak ana kak saba, dan semua sbb bermuafakat nyanyikan lgu birthday utk aku,,, sgt meriah you all....terima kasih bnyk2. penat nyanyi, dapat upah mkn kek yek...:P LIKE..

Untuk FBs yg wish birthday.. terima kasih...

3 comments:

Seri said...

epy besday cik besan.. moga panjang umur dan murah rezeki, keluarga yg bahagia..

mamaD said...

LAME NAU X DGR CELOTEH IBU...HAPPY BIRTHDAY LIL'FARAH...U STILL YOUNG EVEN YR AGE INCREASE YEAR BY YEAR...HEHEHHE

::Farahliza :: said...

tq pn seri....:P

mama: i'm gettin older day by day...heehehh

x cukup masa nak berceloteh slalu mcm dulu... sgt sedih...bile lah bleh chit chat lelame dgnn ko...kau pon sjak tambah 4 ni .. lg bz dari aku kan? mis u mama..

..YUFOLOMI, IFOLOYU..